ZLATIBOR

Zlatibor je jedna od najlepših planina u Srbiji.

Zbog svoje čarobne prirode, zdravog vazduha i načina života, gastronomije i mnogobrojnih sadržaja koje nudi tokom cele godine Zlatibor je omiljena planinska destinacija domaćih i stranih turista.

Bez obzira da li ste skijaš, planinar, biciklista ili bilo koji drugi sportista ili jednostavno volite prirodu i aktivan odmor. Zlatibor vam pruža sve ovo! Za one goste koji prvi put dolaze na Zlatibor moramo napomenuti šta to sve ova prelepa planina nudi turistima:

Skijanje na ski centru Tornik i u samom centru Zlatibora na stazama za početnike, bob, planinarenje, jahanje konja, vožnja bicikla, hiking, paraglajding, uređene pešačke staze i divlje staze kroz prirodu, kupanje ili pecanje na mnogobrojnim zlatiborskim malim jezerima i potocima, vožnja kvadova i bagija.

Takođe i aktivan noćni život za svačiji ukus, veliki izbor raznih gastronomskih atrakcija od pastrmke do pečenja kao i velika ponuda jednodnevnih izleta...

Drvengrad, Etno selo Sirogojno, Šarganska osmica - vožnja starim vozom “Ćira”, Potpećka pećina, Gostiljska vrela, vodopadi i još mnogo toga...Etno selo SirogojnoPosebno se ističe bogat kulturno umetnički program i mnoštvo festivala koji se organizuju tokom cele godine. Velika ponuda noćnog života privlači i mlade i starije turiste željne provoda.

  • Drvengrad
  • Etno selo Sirogojno
  • Šarganska osmica (vožnja starim vozom “Ćira”, Potpećka pećina)

  • Gostiljska vrela
  • Vodopadi
  • Etno selo Sirogojno

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11

Naša lokacija

Jovanke Jeftanović 125,
Zlatibor - 31315, Srbija.

Telefon: +381 31 845151

NEWSLETTER

Prijavite se na naš newsletter sistem kako bi bili prvi informisani o novostima, akcijama i specijalnim ponudama!Ne brinite mi nismo spameri

KONTAKT

Adresa: Jovanke Jeftanović 125
Zlatibor 31315, Srbija
Telefon: +381 (0)31 84 51 51  
E-maill: info@hotelmirzlatibor.com